Van Barneveld kan Van Gerwen-prank best waarderen: 'Hij beluistert dit zo'n 40 keer per dag' | Dartsnieuws.com

Van Barneveld kan Van Gerwen-prank best waarderen: 'Hij beluistert dit zo'n 40 keer per dag'

Michael van Gerwen nam onlangs Raymond van Barneveld flink in de maling. De vijfvoudig wereldkampioen kan die grap echter best waarderen.

Van Gerwen had gelezen dat Van Barneveld tegen betaling videoboodschappen inspreekt en besloot om een grap uit te halen. Hij contacteerde vervolgens de manager van 'Barney' en betaalde 75 euro om de woorden: 'Lieve Michael, je bent de beste darter van de wereld en door jou ben ik gestopt' op video te zetten.

"Jaco (de manager van Van Barneveld, red) stuurde dat door naar mij, dus ik dacht dat het een grap van hem was. 'Nee, hij heeft echt 75 euro betaald!', zei Jaco", lachte Van Barneveld in gesprek met Bureau Sport. "Ik kwam ook niet meer bij. En dan weet ik ook zeker dat hij (Van Gerwen, red) helemaal op de grond lag van het lachen."

Van Barneveld had dus geen enkel probleem met deze grap. "Hij doet dat soort dingen en dat kan ik enorm waarderen. Als het er één is die ik het onwijs gun, is het Michael wel.” Erik Dijkstra (presentator Bureau Sport, red.) contacteerde ook nog Van Gerwen. “Ik luister dat filmpje nog 40 keer per uur”, lachte hij.

[video width="360" height="480" mp4="https://dartsnieuws.com/wp-content/uploads/2020/05/MVG-RVB.mp4"][/video]

Lees meer over:
PDC Raymond van Barneveld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties