Van Barneveld kijkt uit naar kraker tegen Van Gerwen: ''Het is een topwedstrijd, net zoals Ajax tegen Feyenoord''

Raymond van Barneveld versloeg vrijdagavond Filip Sebesta met 6-3 om zich te plaatsen voor de tweede ronde op de European Darts Open. Met een gemiddelde van ruim 98 en een finishpercentage van 50 procent speelde 'Barney' een prima duel.

Dat gold echter ook voor zijn onbekende Tsjechische tegenstander, die eveneens een moyenne van 98 noteerde en zelfs geen pijlen op de dubbels miste. Van Barneveld was verrast over het niveau van zijn opponent.

''Filip speelde echt goed, zijn land mag trots op hem zijn. Ik moest bijna mijn beste spel laten zien om hem te verslaan. Ik ben blij dat ik uiteindelijk heb gewonnen'', reageerde Van Barneveld na afloop.

De vijfvoudig wereldkampioen speelt zaterdagavond in de tweede ronde tegen landgenoot Michael van Gerwen. ''We hebben al zo vaak tegen elkaar gespeeld en ik kan niet wachten om tegenover hem te staan.''

''Michael van Gerwen tegen Raymond van Barneveld, dat is een topwedstrijd'', zo vervolgt de Hagenaar. ''Het is zoals Bayern München tegen Borussia Dortmund of Ajax tegen Feyenoord'', aldus Van Barneveld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties