Van Barneveld tekent nieuw contract bij fabrikant Target

Raymond van Barneveld heeft zijn contract bij dartsfabrikant Target verlengd, zo meldt de vijfvoudig wereldkampioen met trots op zijn sociale media.

De Hagenaar maakte halverwege 2017 de overstap naar de Britse pijlenleverancier. Target bleef hem ondersteunen toen Van Barneveld in 2020 eerste instantie met pensioen ging, alvorens de samenwerking een nieuw impuls kreeg toen Barney in september 2020 zijn comeback aankondigde.

''Er komt een nieuwe dartpijl beschikbaar in september'', zo onthult Van Barneveld alvast. ''Vanaf dinsdag ga ik ermee trainen, wel kan ik alvast concluderen dat de pijl er heel goed uitziet.''

Positief persoon geworden

De positievere uitstraling van Van Barneveld is volgens hem bij zijn sponsor ook goed gevallen. ''Garry Plummer (baas van Target) kwam naar me toe en gaf aan het contract met vier of vijf jaar te willen verlengen. Hij vond dat ik nu iemand ben geworden die positief naar buiten komt in de pers en dat Target graag wil werken met zo iemand'', aldus Van Barneveld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties