Van den Bergh blijft ongeslagen door gelijkspel tegen Wright | Dartsnieuws.com

Van den Bergh blijft ongeslagen door gelijkspel tegen Wright

Dimitri van den Bergh is ook in zijn vierde wedstrijd ongeslagen gebleven in de Premier League Darts. The Dreammaker speelde gelijk tegen Peter Wright, al had de Belg wellicht wat meer verdiend.

Van den Bergh nam een 3-1 voorsprong door 100 en 160 uit te gooien. Wright brak terug met een 12-darter, voordat Van den Bergh voor de derde break op rij zorgde via dubbel 7.

De tweevoudig jeugdwereldkampioen kreeg vervolgens één kans voor 5-2, maar wist de dubbel 18 niet te raken. Dat gaf Wright de gelegenheid terug te komen in het duel en de Schot benutte die kans met een 39 check-out en een 13-darter.

De voorsprong ging daarna weer naar Van den Bergh, die zijn eigen leg hield in vijftien pijlen. De Belgische darter had vervolgens 6-4 moeten maken, maar verzilverde zijn drie breakkansen niet.

Wright ontsnapte via dubbel 10 en maakte 5-5. Beide spelers hielden vervolgens overtuigend hun eigen legs, waardoor de punten gedeeld werden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties