Speelschema vierde speelronde Premier League Darts 2021 met onder andere Van Gerwen tegen Wade | Dartsnieuws.com

Speelschema vierde speelronde Premier League Darts 2021 met onder andere Van Gerwen tegen Wade

De darters in de Premier League Darts moeten deze week nog tweemaal aan de bak. Donderdagavond staat alweer de vierde speelronde op het programma, met onder meer Michael van Gerwen tegen James Wade.

Twee spelers die amper nog geheimen voor elkaar hebben. Ze stonden immers al 57 keer tegenover elkaar in een officiële wedstrijd. Veertig keer won Van Gerwen, tegenover zestien zeges voor Wade. Eenmaal werd het gelijk tussen de Nederlander en de Engelsman.

Positief puntje voor Wade is wel dat hij zijn laatste twee Premier League-duels tegen Van Gerwen niet verloor. In 2019 hield The Machine vier punten over aan zijn twee wedstrijden tegen Mighty Mike.

Naast Van Gerwen zijn er nog twee andere spelers zonder nederlaag in de Premier League Darts. Dimitri van den Bergh en Jonny Clayton, zij komen tijdens de twee eerste duels van de donderdagavond in actie. Van den Bergh treft Peter Wright in de openingswedstrijd, waarna Clayton het opneemt tegen Rob Cross.

Voor Nathan Aspinall wacht een ontmoeting met debutant Jose de Sousa, terwijl Glen Durrant tegen Gary Anderson op jacht gaat naar zijn eerste punten de competitie.

Speelschema Premier League Darts 2021

Vierde speelronde - Donderdag 8 april

20:10 Dimitri van den Bergh v Peter Wright

20:50 Jonny Clayton v Rob Cross

21:30 Jose de Sousa v Nathan Aspinall

22:10 James Wade v Michael van Gerwen

22:50 Gary Anderson v Glen Durrant

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties