Kay pakt leiding in Groep B tijdens vierde week MODUS League

Een nieuwe groep darters begon donderdagochtend aan de nieuw gevormde tweede poule tijdens de vierde week van de MODUS Online Live League. Keelan Kay gaat vrijdag als koploper de tweede speeldag in.

Kay wist donderdag vier van zijn vijf duels te winnen. De Engelsman versloeg Bradley Kirk (4-2), Jamie Lewis (4-3), Kevin Burness (4-0) en Stephen Burton (4-2). Enkel Dave Parletti won van Kay, maar Parletti kwam zelf niet verder dan drie zeges. Burness kwam wel op vier overwinningen, maar moest het op legsaldo afleggen tegen Kay.

De spelers van deze groep spelen zowel donderdag- als vrijdagmiddag wedstrijden tegen elkaar. De nummers één en twee van deze groep gaan vervolgens naar de finalegroep van zaterdag.

In de avondsessies spelen Shaun McDonald, Matthew Dennant, Darren Beveridge, Jamie Clark en Greg Ritchie tweemaal een pouletje tegen elkaar. Ook in deze groep zijn er twee plekken beschikbaar voor zaterdag. Martin Adams wist zich eerder al voor deze finalegroep te plaatsen door de eerste poule van deze week te winnen.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 4)

Donderdag 8 april

Kevin Burness 4-3 Stephen Burton

Dave Parletti 4-0 Jamie Lewis

Keelan Kay 4-2 Bradley Kirk

Stephen Burton 4-1 Dave Parletti

Bradley Kirk 2-4 Kevin Burness

Jamie Lewis 3-4 Keelan Kay

Stephen Burton 4-2 Bradley Kirk

Dave Parletti 4-3 Keelan Kay

Kevin Burness 4-2 Jamie Lewis

Bradley Kirk 0-4 Dave Parletti

Jamie Lewis 2-4 Stephen Burton

Keelan Kay 4-0 Kevin Burness

Jamie Lewis 2-4 Bradley Kirk

Kevin Burness 4-3 Dave Parletti

Stephen Burton 2-4 Keelan Kay

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties