Van den Bergh na roerige week niet uit het veld geslagen door nederlaag: 'Jammer dat ik verlies, maar ik ben blij dat ik hier sta'

Dimitri van den Bergh ging als eerste geplaatste speler op de World Series of Darts Finals in Amsterdam al in de eerste ronde onderuit tegen Ryan Joyce (6-2).

Desondanks was 'The Dreammaker' enigszins positief gestemd na zijn nederlaag. “Jammer dat ik verlies, maar ik ben blij dat ik hier sta”, zei hij tegen Viaplay.

De Belg kende een roerige week. Nadat hij vorige week tijdens de German Darts Open met een paniekaanval, kreeg hij daags na dat toernooi opnieuw een paniekaanval. Van den Bergh trok daarop naar het ziekenhuis voor controle.

“Om eerlijk te zijn: ik ben trots. Ik heb de voorbije week wat meegemaakt (paniekaanvallen, red.). Ik heb alles gegeven, maar het was niet genoeg. Ik wil iedereen bedanken die aanwezig was in Amsterdam. Ik heb veel steun gehad.”

De onderzoeken in het ziekenhuis brachten nog niets bijzonders naar boven. “Ik onderging verdere onderzoeken in het ziekenhuis in Antwerpen. Uit de gewone tests blijkt dat alles oké is. Maar ik moet een specialist aanspreken over mijn maag, urine en hart. Om te kunnen kijken hoe dit ontstaan is. We gaan dus nog verdere onderzoeken doen, dan zien we wel. Verder blijf ik mijn best doen, voor mezelf, mijn familie en de fans. Fijn dat ze me steunen in slechte tijden. Het komt goed'', aldus Van den Bergh.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties