Price geeft waarschuwing af: 'Ik denk dat ik over drie jaar onverslaanbaar ben'

Gerwyn Price won zondagavond in de AFAS Live in Amsterdam ten koste van Dirk van Duijvenbode de titel op de World Series of Darts Finals.

Het was voor Price, sinds juli weer terug als nummer één van de wereld, zijn eerste televisietitel van het seizoen. Toch wil 'The Iceman' zijn eerste negen maanden van 2022 niet als slecht betitelen.

''Als je in ogenschouw neemt dat ik nog niet mijn beste spel heb laten zien, heb ik qua resultaten nog best een goed jaar. Er komen nog veel grote toernooien aan richting het einde van dit seizoen'', zegt hij tegen Online Darts.

Price ziet nog voldoende ruimte om nog verder te groeien, maar dat heeft volgens de 37-jarige Welshman tijd nodig. Price gaf daarbij wel alvast een waarschuwing af aan zijn rivalen.

''Ik denk dat ik over drie jaar onverslaanbaar ben. Alle anderen zijn allemaal ervaren. Michael Smith, Michael van Gerwen en Jonny Clayton hebben veel BDO gedaan in het verleden. Ik ben echt nieuw vergeleken met hen allemaal. Dus nog drie jaar waarin ik nog veel kan verbeteren en ik zal moeilijk te verslaan zijn.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties