Van den Bergh nog steeds ongeslagen in Premier League: 'Toch deed het me pijn om Durrant zo te zien spelen' | Dartsnieuws.com

Van den Bergh nog steeds ongeslagen in Premier League: 'Toch deed het me pijn om Durrant zo te zien spelen'

Dimitri van den Bergh blijft het bijzonder goed doen in de Premier League. Op de derde speeldag versloeg hij Glen Durrant met zware cijfers: 7-0.

"Dit resultaat is bijzonder goed voor de rangschikking, zeker qua legsaldo sta ik er nu heel goed voor", opent Van den Bergh bij Online Darts. "Toch deed het me pijn om Glen zo te zien spelen. Je ziet dat hij de hele tijd aan het worstelen is met zichzelf. Ik respecteer hem enorm hard en hoop dat hij snel opnieuw positiever aan de oche verschijnt."

Toch was het voor Van den Bergh belangrijk om geconcentreerd te blijven. "Ik gooide enkele belangrijke uitworpen op de bull, telkens wanneer hij op een dubbel stond. Dat was nodig want Glen blijft een grote kampioen die zomaar opnieuw kan ontploffen, je mag hem dus zeker geen kansen geven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties