Van Gerwen maakt indruk tegen Cross: 'Daarom doet deze zege extra deugd' | Dartsnieuws.com

Van Gerwen maakt indruk tegen Cross: 'Daarom doet deze zege extra deugd'

Michael van Gerwen leverde op de derde speeldag van de Premier League Darts een indrukwekkende prestatie af. De 31-jarige Nederlander liet Rob Cross met 7-3 kansloos achter.

Op de vorige speeldag had Van Gerwen nog met 7-2 gewonnen van Peter Wright maar beide spelers haalden toen niet hun normale niveau. "Daarom doet deze zege extra deugd en haal ik hier veel voldoening uit, Cross speelde immers ook zeer goed.''

''Nochtans ging het in de opwarming niet zo goed en ging ik toch met de nodige twijfels het podium op. Dat ik dan toch zo goed weet te presteren geeft veel vertrouwen voor de komende dagen", aldus Van Gerwen bij Online Darts.

Wade niet onderschatten

Op de volgende speeldag treft 'MVG' James Wade, die voorlopig in de onderste regionen bungelt in de rangschikking. "James moet je echter nooit onderschatten, hij is altijd moeilijk te verslaan. Voor mij is het belangrijkste nu om deze positieve lijn door te trekken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties