Van den Bergh toont mentale veerkracht tegen Aspinall: 'Ik ben een echte vechter en geef nooit op' | Dartsnieuws.com

Van den Bergh toont mentale veerkracht tegen Aspinall: 'Ik ben een echte vechter en geef nooit op'

Dimitri van den Bergh heeft zijn eerste overwinning in de Premier League op zak. De 26-jarige Belg versloeg op de tweede speeldag Nathan Aspinall met 7-5.

Van den Bergh knokte zich terug van een 5-3 achterstand om alsnog met 7-5 te winnen. "Ik ben enorm tevreden dat ik mentale veerkracht heb getoond om me vanuit die achterstand alsnog naar de winst te knokken.''

''Zoals ik eerder zei zullen mijn tegenstanders me echt moeten verslaan, zelf geef ik immers nooit op. Het was wel een vreemde wedstrijd, scorend had ik de hele tijd een goed gevoel maar mijn dubbels wilden lange tijd niet vallen. Ik verschoot eigenlijk dat ik nog 103 gemiddeld haalde", aldus Van den Bergh bij Online Darts.

Durrant niet onderschatten

'The Dreammaker nestelt zich zo met drie punten op een gedeelde leidersplaats. Woensdag neemt hij het op tegen regerend Premier League-kampioen Glen Durrant, die voorlopig nog puntenloos is. "Ook al is Glen momenteel niet in vorm, toch wordt het een moeilijke wedstrijd, ik onderschat hem zeker niet. Het maakt op zich ook niet uit tegen wie ik speel, ik ben hier om een job te doen en dat is winnen!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties