Van der Voort geniet van 'lompe' Van Gerwen: ''Een brutaal mens heeft de halve wereld''

Van Vincent van der Voort is bekend dat hij een bijzonder goede band heeft met collega-darter Michael van Gerwen. Vaak reizen ze samen naar de dartstoernooien.

Van der Voort moet vaak lachen om zijn landgenoot, zo zegt hij in een interview met De Telegraaf. ''Hij is soms zo lomp, dat ik van een afstandje sta te kijken en denk: dit bestaat niet. Ik moet er altijd wel om lachen. Een brutaal mens heeft de halve wereld en hij gaat er altijd maar van uit dat het gewoon goed is wat ’ie doet. Het komt ook altijd wel goed, maar ik zou het zelf niet kunnen'', vertelt de darter uit Purmerend.

Hij kwam vervolgens met een voorbeeld. ''Als ik bij een hotel aankom, dan kijk ik waar er een parkeerplaats is. Michael niet. Hij zet die auto gewoon voor de deur. Klaar. Dan stappen we uit en zie ik iedereen al kijken. Negen van de tien keer wordt er ook niets van gezegd. Dat vind ik ook wel weer mooi, want ik zou zelf graag iets meer zo willen zijn'', aldus Van der Voort.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties