Van der Voort heeft twijfels bij comeback Van Barneveld: 'Q-School haalt hij zeker, maar teamverhaal is nog nooit een succes geweest'

In de RTL-studio waren Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort analist tijdens de kwartfinales van de World Grand Prix. Van der Voort gaf ook zijn mening over de comebackplannen van 'Barney'.

"Voor mij was het niet echt een verrassing toen ik hoorde dat Raymond een comeback gaat maken. In de wandelgangen hoorde je immers al een tijdje die geruchten. Voor Nederland is het alleszins geweldig nieuws, het blijft toch een grote naam waardoor darts weer veel extra aandacht gaat krijgen", aldus Van der Voort.

Toch heeft Van der Voort ook zijn bedenkingen. "Q-School haalt hij zeker, daar is hij gewoon te goed voor. Maar bij dat teamverhaal waarin hij onder begeleiding van een manager met Jeffrey de Zwaan gaat trainen heb ik serieus mijn twijfels. Het zou het eerste teamverhaal zijn dat zou slagen, steeds lopen zo'n dingen mis omdat je per slot van rekening toch concurrenten van mekaar blijft. Bovendien vond ik dat interview van zijn manager ook tenenkrommend, zo spreek je niet over je spelers."

Plaats reactie

666

0 reacties