Van der Voort optimistisch over toekomst Van Gerwen: 'Volgens mij keert hij nog beter terug dan ervoor'

Vincent van der Voort is niet geplaatst voor de World Grand Prix maar wil de toernooien daarna nog eens knallen. De Nederlander heeft naar eigen zeggen bijzonder hard getraind dit jaar en wil daar nu de vruchten van plukken.

Van der Voort sukkelde jarenlang met blessures maar lijkt daar nu stilaan van verlost. "Ik voel me alleszins veel beter dan vorige jaren. Al die behandelingen waren en zijn nog steeds moeilijk vol te houden maar als de resultaten volgen gaat het allemaal wat makkelijker. Ik heb de voorbije zes à zeven jaar bijna nooit getraind maar tijdens de voorbije lockdown stond ik elke dag aan het bord. Op de World Matchplay zag je wat er dan mogelijk is maar jammer genoeg liet ik mezelf in de steek in dat incident met de scheidsrechter, aldus van der Voort bij The Darts Show.

De 44-jarige Nederlander is niet geplaatst voor de World Grand Prix maar verwacht wel dat zijn maatje Michael van Gerwen klaar is voor een topprestatie. "Momenteel is er niemand die er echt bovenuit steekt. Wright, Price en Michael staan zo'n beetje op hetzelfde niveau. Toch denk ik dat het slechts een kwestie van tijd is voor Michael weer de allerbeste wordt, volgens mij keert hij nog beter terug dan ervoor."

Plaats reactie

666

0 reacties