Van der Voort over zijn grootste blunder: ''Ik kon er niet meer in, die deur viel in het slot''

Vincent van der Voort had deze week aan de hand van enkele thema's een interview met De Telegraaf. Zo werd hem onder meer gevraagd naar de grootste blunder in zijn dartscarrière.

Die blunder kwam vlak nadat Van der Voort in 2007 de overstap maakte van de BDO naar de PDC. ''Bij de BDO heb je geen breaks en toen moest ik na een set het podium af'', zo begon de darter uit Purmerend zijn verhaal.

''Ik liep er aan de verkeerde kant af, ging eromheen, een deur door en ineens stond ik buiten. Verkeerd deurtje. Ik kon er niet meer in, die deur viel in het slot. Maar na drie minuten moet je weer op dat podium staan.''

Er was echter één probleem. ''M’n telefoon lag natuurlijk ook in die ingooiruimte. Stond ik daar, aan te kloppen. Ik dacht ’dat is lekker, zit je net bij de PDC en straks moet je weer beginnen, ben je er niet’. Gelukkig deed een beveiliger net op tijd open. Het was oktober, dus ik met koude handen weer dat podium op. En zij zich maar afvragen waar ik had gezeten'', zo besloot Van der Voort zijn anekdote.

Lees meer over:
PDC Vincent van der Voort

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties