Van Duijvenbode blikt tevreden terug op eigen toernooi: "Geweldig om het lokale darten te stimuleren"

In Poeldijk vond afgelopen weekend de Dijckerhoek Open plaats. Het toernooi werd georganiseerd door Dirk van Duijvenbode samen met een van zijn sponsoren.

Van Duijvenbode had al lang het plan in zijn achterhoofd zitten om een dartstoernooi te organiseren. "Er zijn in onze regio simpelweg weinig toernooien. Je komt dan al snel in Brabant uit, op minimaal een uur rijden. Terwijl er wel veel gedart wordt in de omgeving", zegt Van Duijvenbode tegenover AD.nl.

'Aubergenius' deed zelf mee aan het koppeltoernooi, dat hij samen met Maik Kuivenhoven won en blikt tevreden terug. "Het liep al snel richting de vijfhonderd deelnemers en de locatie was prachtig. Er kwam best wel wat bij kijken qua organisatie. Of ik daardoor nog meer respect heb voor de mensen die de toernooien van de PDC organiseren? Dat had ik altijd wel, omdat ik voor mijn werk ook vaak personeelsfeesten regel. Al met al was het een geslaagd toernooi.”

Tweede editie

Een tweede editie lijkt er dus wel te gaan komen. "Al zal dat wel in andere vorm zijn, denk ik. Mijn vrije weekenddagen in het jaar zijn op twee handen te tellen. Ik denk dat we daarom volgend jaar naar één dag gaan en dat ik de andere dag dan lekker voor mezelf heb. Maar ik vond het wel leuk, ook om het lokale darten wat te stimuleren.”

Lees meer over:
PDC Dirk van Duijvenbode

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties