Van Duijvenbode eerlijk na nederlaag tegen Van den Bergh: 'Ik was gewoon niet goed genoeg'

Dirk van Duijvenbode is er niet in geslaagd om de Dutch Darts Masters te winnen. Aubergenius ging in de finale met 8-2 onderuit tegen een ontketende Dimitri Van den Bergh.

"Ik was gewoon niet goed genoeg", opent Van Duijvenbode. "Hij speelde goed maar ik denk dat ik het beter had kunnen doen dan ik deed en ik ben teleurgesteld dat ik geen goede wedstrijd heb gespeeld."

Nochtans begon Van Duijvenbode vol vertrouwen aan de wedstrijd na zeges in de kwartfinale tegen Martijn Kleermaker en halve finale tegen James Wade. "Ik voelde me geweldig maar had soms het geluk ook niet aan mijn zijde. Ik hou ervan om voor een publiek te spelen dat je zo steunt als zij deden."

Klaar voor World Matchplay

Toch verlaat Van Duijvenbode Amsterdam met een goed gevoel. "Ik ben teleurgesteld dat ik niet gewonnen heb, maar ik had het dit weekend slechter kunnen treffen. Dit is het laatste televisietoernooi voor de World Matchplay en ik voel me er klaar voor. Hopelijk kan ik door nog eens lekker knallen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties