Van den Bergh kijkt al vooruit: 'Ik wil nog meer bereiken, te beginnen met de World Matchplay'

Dimitri Van den Bergh heeft zaterdagavond de Dutch Darts Masters op zijn naam geschreven. The Dreammaker was in de finale met 8-2 te sterk voor Dirk van Duijvenbode.

Voor Van den Bergh is het de tweede opeenvolgende zege in de World Series, nadat hij eerder deze maand ook al de Nordic Masters won. "Het is ongelooflijk, ik ben erg trots. Om slechts zeven legs te verliezen in het hele toernooi is geweldig. Ik weet niet of ik records heb gebroken, maar ik heb de trofee en dat is waar ik hier voor kwam."

"Ik moest niet alleen tegen Drik spelen, maar ook tegen het Nederlandse publiek. Ik begrijp ze en ik respecteer Dirk heel hard. Het was voor mij heel belangrijk om sterk te zijn in mijn hoofd."

World Matchplay

Van den Bergh kijkt ook al vooruit. "Ik speel in deze World Series tegen de beste spelers ter wereld en heb nu twee opeenvolgende toernooien gewonnen. Deze vorm wil ik meenemen naar de World Matchplay volgende maand. Ik ben zo blij omdat ik mijn dromen blijf waarmaken. Ik wil hiermee doorgaan want het is een ongelooflijk gevoel. Ik wil nog meer bereiken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties