Van Duijvenbode na stunt tegen Price: "Demonen uit mijn hoofd verdreven"

Dirk van Duijvenbode heeft voor een stunt gezorgd in de tweede ronde van de Masters. 'Aubergenius' versloeg Gerwyn Price met 10-8.

Van Duijvenbode was uiteraard bijzonder tevreden na afloop. "Meestal win ik niet van hem. Maar het zat wel in mijn hoofd dat ik in de finale van de voorbije World Series Finals niet mijn beste niveau haalde en toch slechts nipt van hem verloor. Ik wist dus dat ik een kans maakte, ook vandaag haalde ik niet mijn beste niveau, maar toch heb ik die demonen uit mijn hoofd kunnen verdrijven en het toch kunnen afmaken."

Dobey

De 30-jarige Nederlander kwam nochtans niet met bijzonder veel vertrouwen naar Milton Keynes. "Ik speel sinds kort met nieuwe pijlen en dat gaat nog niet helemaal naar wens. Chris staat de laatste tijd bijzonder goed te spelen, dat wordt dus zeker geen makkelijke opdracht, ik zal mijn niveau moeten optrekken om een kans te maken tegen hem."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties