Van Gerwen en De Zwaan treffen het niet bij loting voor laatste 16 op UK Open; Van den Bergh tegen Anderson in achtste finales

Michael van Gerwen en Jeffrey de Zwaan mogen zaterdagavond opnieuw aan de bak op de UK Open. De loting leverde voor beide Nederlanders een pittig duel op.

Van Gerwen werd gekoppeld aan Luke Humphries, die twee jaar geleden nog van 'Mighty Mike' wist te winnen op de UK Open. De Zwaan kruist de degens met een opgeleefde Rob Cross, die eerder Raymond van Barneveld uitschakelde.

Dimitri van den Bergh wacht een kraker tegen Gary Anderson. Peter Wright werd gekoppeld aan Richie Burnett, terwijl Jonny Clayton het opneemt tegen Martin Schindler. Een andere kraker is de ontmoeting tussen Nathan Aspinall en Joe Cullen.

De vier verrassingen bij de laatste zestien werden opvallend genoeg aan elkaar gekoppeld. William O'Connor legt aan tegen Adam Gawlas, en Brendan Dolan staat tegenover Andrew Gilding.

Loting UK Open Darts 2023

Laatste 16

Michael van Gerwen v Luke Humphries

Peter Wright v Richie Burnett

Jonny Clayton v Martin Schindler

Jeffrey de Zwaan v Rob Cross

Gary Anderson v Dimitri van den Bergh

Brendan Dolan v Andrew Gilding

William O'Connor v Adam Gawlas

Nathan Aspinall v Joe Cullen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties