Speelschema zaterdagavond op UK Open 2023: Van Gerwen en De Zwaan pas aan het einde van de avond in actie

Michael van Gerwen en Jeffrey de Zwaan strijden zaterdagavond om een plek bij de laatste acht op de UK Open in Minehead. Ze komen wel pas aan het einde van de avond in actie.

Van Gerwen speelt op het hoofdpodium tegen Luke Humphries. Twee jaar geleden troffen deze twee spelers elkaar in de halve eindstrijd en toen trok Humphries aan het langste eind.

De Zwaan krijgt na zijn stunt tegen Gerwyn Price te maken met een andere oud-wereldkampioen, namelijk Rob Cross. Dit duel staat ingepland op baan 2.

Dimitri van den Bergh is de enige resterende Belgische speler in het toernooi. Hij kruist de degens met Gary Anderson op de televisiebaan. Ook het duel tussen Nathan Aspinall en Joe Cullen, en de partij tussen Peter Wright en Richie Burnett wordt gespeeld op de televisiebaan.

Het programma op baan 2 wordt geopend met een onderonsje tussen Brendan Dolan en Andrew Gilding. William O'Connor en Adam Gawlas zijn daarna aan de beurt, voordat Jonny Clayton en Martin Schindler het tegen elkaar opnemen. Daarna is het pas tijd voor De Zwaan en Cross.

Speelschema UK Open Darts 2023

Zaterdag 4 maart

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)

Zesde ronde

Hoofdpodium

Nathan Aspinall v Joe Cullen

Peter Wright v Richie Burnett

Gary Anderson v Dimitri van den Bergh

Michael van Gerwen v Luke Humphries

Baan 2

Brendan Dolan v Andrew Gilding

William O'Connor v Adam Gawlas

Jonny Clayton v Martin Schindler

Jeffrey de Zwaan v Rob Cross

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties