Van Gerwen heeft geen boodschap aan uitspraken Wright: Diep vanbinnen weten ze dat ik nog steeds de echte nummer één van de wereld ben.

Michael van Gerwen blijft op koers voor een zesde eindzege op de World Grand Prix. Mighty Mike was in de tweede ronde met 3-2 te sterk voor Stephen Bunting.

Van Gerwen haalde 94.35 gemiddeld. "Dat toont mijn scorend vermogen, want mijn dubbels kunnen nog heel wat beter. Ik voel me echter goed en sta vol vertrouwen aan het bord. In het begin van deze wedstrijd maakte ik het mezelf moeilijk, maar ik ben tevreden over hoe ik heb teruggevochten", zegt Van Gerwen.

In de kwartfinales neemt Van Gerwen het op tegen Chris Dobey. "Hij zei recent nog in een interview dat hij me nog steeds de beste speler ter wereld vindt. Chris en ik kunnen het goed met elkaar vinden. Maar eerlijk gezegd wist ik niet dat ik tegen hem zou uitkomen, ik dacht dat ik aan een andere kant van het schema zat."

Nummer één

Eerder deze week liet Peter Wright weten dat niemand hem deze week kan verslaan. "Ach, mijn concurrenten roepen soms maar wat, maar diep vanbinnen weten ze dat ik nog steeds de echte nummer één van de wereld ben. Ik zal ze alleszins blijven opjagen tot ik die positie opnieuw in handen heb."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties