Van Gerwen klaagt over omstandigheden in Minehead: 'Niemand heeft de ballen om er iets van te zeggen, ik doe dat wel'

Michael van Gerwen hoefde zaterdagavond opnieuw niet zijn beste spel te laten zien om een ronde verder te komen op de Players Championship Finals. In de derde ronde werd Gary Anderson (10-6) verslagen ondanks een gemiddelde van 95.

De Vlijmenaar was na afloop van zijn duel met Anderson niet te spreken over de omstandigheden in de Engelse kustplaats Minehead. "Het is belachelijk. Niemand speelt op zijn best. Het is koud en het waait op het podium", vertelde Van Gerwen tegen ITV 4.

Mighty Mike probeerde er het beste van te maken door regelmatig zijn handen warm te blazen. "Het niveau is laag. Niemand heeft de ballen om er iets van te zeggen. Ik doe dat wel. Je wilt het beste van jezelf laten zien en dat lukt niet in deze omstandigheden'', aldus de titelverdediger op de Players Championship Finals.

Van Gerwen speelt zondagmiddag in de kwartfinales tegen Peter Wright. Ook Vincent van der Voort zit nog in het toernooi, hij treft Jonny Clayton bij de laatste acht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties