Wright ligt niet wakker van uitlatingen Lewis op Twitter: 'Als mensen domme dingen willen roepen moeten ze dat vooral doen'

Peter Wright bereikte met de nodige moeite de kwartfinales op de Players Championship Finals. 'Snakebite' versloeg bij de laatste zestien de Australiër Damon Heta en mag het nu opnemen tegen Michael van Gerwen.

Wright had eerder op de dag ook al afgerekend met Adrian Lewis. "Ik haalde in beide wedstrijden geen goed niveau. Het zijn moeilijke omstandigheden hier in Minehead, maar dat mag eigenlijk geen excuus zijn, dat is immers voor iedereen hetzelfde. We zijn profs en moeten daar dus mee kunnen omgaan", aldus Wright.

Uitgefloten

De 51-jarige Schot werd een paar keer uitgefloten door het publiek. "Daar heb ik echter geen problemen mee. Ik maakte het eerder tijdens de Premier League al eens mee, toen zelfs in een zaal met 10000 supporters. Als ik een beslissende dubbel moet gooien zal me dat zeker niet beïnvloeden."

In de kwartfinales wacht voor Wright een duel met Michael van Gerwen. "Ik hoop vooral wat beter te spelen dan vandaag. En laat ons eerlijk zijn, dat zal ook nodig zijn om kans te maken tegen Michael. Ik kijk er wel enorm naar uit."

Incident met Lewis

Wright kwam ook nog even terug op het incident dat zich voordeed tijdens en na zijn wedstrijd tegen Adrian Lewis. Wright beschuldigde Lewis ervan bewust op de vloer te hebben gestampt wanneer hij moest gooien. Lewis haalde nadien keihard uit op Twitter en beschuldigde op zijn beurt Wright ervan een valsspeler te zijn. "Ik lig totaal niet wakker van zijn uitlatingen", aldus Wright. "Ik zit zelf niet op sociale media en ben ook niet van plan om dat in de toekomst te doen. Als mensen domme berichten willen posten moeten ze dat maar doen, mij raakt het alvast niet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties