Searle voor het eerst bij laatste acht op Players Championship Finals: 'Geloof erin dat ik dit weekend mijn eerste major kan winnen'

Ryan Searle blijft op koers voor een eerste eindzege in een major. De als vijfde geplaatste Engelsman versloeg in de achtste finales van de Players Championship Finals zijn landgenoot Rob Cross en treft nu de Noord-Ier Daryl Gurney.

Searle had eerder op de dag ook al gewonnen van Ryan Joyce. "Maar in die wedstrijd speelde ik absoluut niet goed, gelukkig liep het tegen Rob Cross veel beter. Ik had nog nooit eerder van Rob gewonnen. Deze zege betekent bijzonder veel voor mij, ik heb veel respect voor hem en hoop ooit in zijn voetsporen te treden", aldus Searle.

Eigen bed

'Heavy Metal' woont niet ver van het Butlin's Resort in Minehead, waar de Players Championship Finals plaatsvinden. "Ik kan gewoon in mijn eigen bed slapen, misschien levert me dat wel wat voordeel op, ik zal alvast uitgeslapen op het podium staan. Als ik mijn beste vorm haal heb ik er vertrouwen in dat ik mijn eerste major kan winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties