Lewis reageert op ludieke tweet van PDC na akkefietje: 'Dan moet de opbrengst wel naar een goed doel'

Peter Wright en Adrian Lewis hadden het zaterdagmiddag flink met elkaar aan de stok na hun duel op de Players Championship Finals.

Na de verbale botsing gaf Lewis zijn Schotse tegenstander een flinke veeg uit de pan op social media, terwijl Wright doodleuk voor de camera's zei dat de twee spelers een discussie hadden over wie z'n beurt het was om als eerste een kerstkaart te sturen.

Dat wordt opgepikt door de PDC, de organisator van de Players Championship Finals. Er werd snel een kerstkaart in elkaar gezet met een foto van de ruzie tussen Lewis en Wright. Het resultaat werd op social media gedeeld door de bond.

Lewis reageerde in eerste instantie met een berichtje dat hij er wel ééntje wilde kopen. Daarna kwam Jackpot met een beter idee. ''Hier zou een limited edition van gemaakt moeten worden, waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat'', schreef de tweevoudig wereldkampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties