Van Gerwen komt met update over blessure: 100% zeker dat ik aan de play-offs van de Premier League deelneem"

Michael van Gerwen moest op de laatste speeldag van de reguliere fase in de Premier League verstek geven voor zijn halve finale tegen Dimitri Van den Bergh. De 34-jarige Nederlander had eerder die avond een schouderblessure opgelopen in zijn wedstrijd tegen Chris Dobey.

Van Gerwen komt nu echter met goed nieuws. "Ik heb intussen enkele specialisten geraadpleegd en ik ben er 100¨% zeker van dat ik volgende week deelneem aan de play-offs van de Premier League", zegt Van Gerwen tegenover Online Darts.

Vertrouwen

En 'Mighty Mike' trekt met vertrouwen naar die play-offs. "Mijn niveau zit goed. Tegen Dobey had ik een bijzonder goed gevoel en ik keek er echt naar uit om die slotspeeldag tot een goed einde te brengen, jammer genoeg liep ik die blessure op."

"Iedereen binnen de organisatie van de Premier League en ook de andere spelers waren overigens heel begripvol. Het is nooit leuk om een wedstrijd niet te kunnen spelen, maar uiteindelijk was dat wel de beste beslissing, volgende week is immers het belangrijkste."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties