Van Gerwen laaiend enthousiast over TOTO Dart Kings: 'Omringd door allemaal mensen met verstand in hun vakgebied'

Dinsdag werd bekend dat vijf Nederlandse topdarters (Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Vincent van der Voort en Danny Noppert) vanaf heden samen het team TOTO Dart Kings gaan vormen. Van Gerwen reageert alvast enthousiast op deze aankondiging.

"Ik voel me er goed bij, anders zou ik dit niet doen", opent Van Gerwen tegenover Dartsnieuws.com. "De hele omkadering zit goed, het zijn allemaal mensen met verstand in hun vakgebied. Nu is het kijken hoe je van elkaar kan leren en hoe je jezelf nog kan verbeteren."

Van Gerwen beseft dat het hele project tijd zal nodig hebben. "Het is de bedoeling om stap voor stap te bereiken wat we willen. Je ziet ook in andere sporten dat je in teamverband veel van elkaar kan opsteken."

Mighty Mike won afgelopen weekend nog de European Darts Open, alweer zijn derde toernooizege op de European Tour dit jaar. "Ik mag de laatste tijd absoluut niet klagen, het gaat weer zoals ik wil. Het heeft een hele tijd geduurd, ik kom van heel ver, maar ik ben eindelijk terug aan de top. Vanaf hier kan het alleen nog maar beter gaan, ik voel me ook weer heel goed in mijn vel."

Lees meer over:
PDC Michael van Gerwen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties