Van Gerwen na World Series-titel in Australië: 'Ze weten dat ik de baas ben'

Michael van Gerwen ging er zaterdag vandoor met de titel op de Queensland Darts Masters. Voor de Nederlander was het alweer zijn derde TV-titel van het seizoen, na eerdere eindzeges in de Premier League Darts en op de World Matchplay.

De drievoudig wereldkampioen was de finaledag van de Queensland Darts Masters begonnen met een 6-1 zege op Haupai Puha. Daarna volgden overwinningen op wereldtoppers Joe Cullen (7-5) en Gerwyn Price (8-5).

Van Gerwen kreeg na afloop de vraag van de interviewer of hij weer op de weg terug is, maar daar was 'Mighty Mike' het niet mee eens. ''Dat zeg je verkeerd. Ik ben niet op de weg terug, ik ben terug en ze weten dat ik de baas ben'', zo diende hij de interviewer van repliek.

''Ik ben een winnaar, geen verliezer. Ik ben er ziek van als ik verlies en ik houd ervan om bekers te verzamelen. Ik ben enorm blij dat ik weer toernooien aan het winnen ben.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties