Van Gerwen, Price en Clayton sarren Smith na diens teleurstellende finaleavond Premier League Darts: ''Lig je al op bed?''

Donderdagavond werden de play-offs van de Premier League Darts gespeeld in de O2 Arena in Londen. De vier beste spelers van de competitiefase streden daar om de titel.

In de eerste halve finale was Gerwyn Price veel te sterk voor Jonny Clayton (10-2), terwijl Michael van Gerwen de tweede finalist werd na een 10-8 overwinning op Michael Smith. Vervolgens pakte de Nederlander de titel door Price in de finale met 11-5 te verslaan.

Na de prijzenceremonie en andere verplichtingen keerden de spelers terug in het spelershotel, waar in de bar nog even een borreltje werd gedaan. Echter bleken niet alle halvefinalisten daar trek in te hebben, want Smith liet zich niet zien. Van Gerwen, Price en Clayton konden het vervolgens niet laten om de wereldkampioen via social media nog wat te plagen. De drie aanwezige darters maakten een selfie en vroegen zich af of 'Bullyboy' soms al op bed lag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties