Van Gerwen reageert op akkefietje met Anderson: 'Ik zei schele tegen mezelf en Gary krijgt op dat moment een kronkel in z'n hoofd'

Michael van Gerwen rekende donderdagavond af met Gary Anderson (10-8) om zich te plaatsen voor de kwartfinales op de Grand Slam of Darts.

Het kwalitatief hoogstaande duel werd aan het einde van de partij enigszins ontsierd door een akkefietje tussen Van Gerwen en Anderson. De Nederlander verbaasde zich na afloop over een geïrriteerde reactie van zijn Schotse rivaal.

''Ik weet niet wat er gebeurde. Gary heeft altijd van dit soort momenten, daar moet je mee dealen'', vertelde Van Gerwen tegen Sky Sports over het incident met Anderson. Volgens Mighty Mike sprak hij zichzelf enkel vermanend toe tijdens het teruglopen vanwege het missen van een triple.

''Ik liep terug en zei iets van ‘schele’ tegen mezelf. Gary krijgt op dat moment een kronkel in zijn hoofd en denkt dat ik iets heb gedaan", zo gaf de 32-jarige Brabander later extra uitslag aan RTL 7. ''Maar dit soort dingen heeft hij al dertig of veertig keer in zijn carrière gedaan.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties