Van Gerwen stoort zich aan uitspraken Durrant: 'Het ziet er vooral heel nep uit'

Glen Durrant won donderdagavond met de Premier League zijn eerste PDC-major. Zelf vond hij het een fantastische prestatie maar Michael van Gerwen was niet geheel onder de indruk.

"Dat hij fantastisch heeft gespeeld is uiteraard kletskoek", opende Van Gerwen bij RTL 7. "Zijn halve finale tegen Anderson trok op niets en ook in de finale was het niveau verre van geweldig. Hij gooide wel een paar goeie finishes, maar gemiddeld haalde hij nog geen 92. Over heel de Premier League bekeken is hij de terechte winnaar, maar nu was het heel middelmatig. Ach, het gevoel van winst overheerst waarschijnlijk en uiteraard heeft hij het sinds zijn toetreding tot de PDC al geweldig gedaan."

"Weet je wat het ook is, hij wil te graag geapprecieerd worden", vervolgt de nummer één van de wereld. "Maar zulke interviews helpen dan niet, het ziet er vooral heel nep uit. Hij let ook teveel op zijn woorden, hoe hij denkt en praat. Zelf ben ik er meer voorstander van om gewoon je gedachte te zeggen maar hij denkt daar blijkbaar anders over."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties