Loting New South Wales Darts Masters: Van Gerwen treft Whitlock in eerste ronde bij World Series-toernooi in Wollongong

Michael van Gerwen is bij de loting voor de New South Wales Darts Masters gekoppeld aan Simon Whitlock. Dit World Series-toernooi in Wollongong is het tweede evenement van het drieluik in Australië en Nieuw-Zeeland.

Het drieluik werd afgelopen weekend in gang gezet met de Queensland Darts Masters in Townsville. Hierbij wist Van Gerwen de eindzege te pakken door Gerwyn Price in de finale te verslaan.

Price neemt het bij dit toernooi op tegen Koha Kokiri. Dimitri van den Bergh, de nummer één van de plaatsingslijst op de World Series, kruist de degens met Raymond O'Donnell. Michael Smith en James Wade treffen met respectievelijk Damon Heta en Gordon Mathers ieder een Tour Card-houder.

Joe Cullen staat net als vorige week tegenover Dave Marland. Laatstgenoemde krijgt een nieuwe kans om een leg te winnen tegen 'The Rockstar', want bij hun vorige ontmoeting werd het 6-0 voor Cullen.

Jonny Clayton krijgt een kans op revanche tegen Haupai Puha, van wie hij vorige week nog verrassend verloor. Fallon Sherrock bijt het spits af tegen Mal Cuming.

Loting New South Wales Darts Masters

(1) Dimitri Van den Bergh v Raymond O'Donnell

James Wade v Gordon Mathers

(4) Gerwyn Price v Koha Kokiri

Fallon Sherrock v Mal Cuming

(2) Michael van Gerwen v Simon Whitlock

Joe Cullen v Dave Marland

(3) Michael Smith v Damon Heta

Jonny Clayton v Haupai Puha

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen