Sherrock kan mogelijk WK-deelname mislopen door World Series-toernooien

Matthew Edgar heeft op zijn YouTube-kanaal Edgar TV een nieuwe aflevering online gezet. Hierin bespreekt hij de kansen van Fallon Sherrock om het PDC-WK te halen.

Sherrock won vorige maand de eerste editie van de Women's World Matchplay, hierdoor is ze meteen ook geplaatst voor de Grand Slam of Darts.

PDC-WK

Ook voor deelname aan het komende PDC-WK staat Sherrock er momenteel goed voor. De 28-jarige Engelse staat momenteel tweede in de Women's Series Order of Merit, waarbij de eerste twee een ticket voor het PDC-WK krijgen. Sherrock heeft momenteel 2100 pond meer dan de nummer drie, Lorraine Winstanley. De komende vier toernooien van de Women's Series vinden echter plaats tijdens de New Zealand Darts Masters, een toernooi van de World Series waaraan Sherrock zal deelnemen. Eerder miste ze ook al enkele toernooien omdat ze aanwezig was op de Dutch Darts Masters, ook een toernooi van de World Series.

Die gemiste toernooien kunnen haar mogelijk dus zuur opbreken, waardoor ze kwalificatie voor het PDC-WK alsnog kan mislopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties