Zong voor de vijfde keer succesvol in Chinese Premier League

Xiaochen Zong heeft de zevende speeldag van de Chinese Premier League gewonnen. Voor de 24-jarige Chinees was het al de vijfde weekzege.

Zong, die ongeslagen is sinds hij sneuvelde in de halve finales op de eerste speeldag, kwam in de finale terug van een 4-3 achterstand om Chengan Liu uiteindelijk met 5-4 te verslaan. Zong gooide in de finale drie 180-scores en was ook goed voor een 103-finish. De 24-jarige Chinees liet een gemiddelde van ruim 94 noteren.

In het vernieuwde toernooi voor negen spelers strijden acht spelers per avond in knock-out kwartfinales, halve finales en een finale. Zong blijft dankzij zijn overwinning ook leider in de tussenstand na zeven van de in totaal negen speeldagen.

PDC-WK

Elke speeldag krijgt de winnaar een bonus van honderd dollar. De beste vier spelers plaatsen zich voor de Play-Offs op 18 september. De uiteindelijke kampioen ontvangt 1500 dollar prijzengeld en een plaats in het PDC-WK 2023.

De volgende speeldag wordt op 23 augustus afgewerkt.

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties