Wade over vistocht met Van Gerwen: 'Michael stal opnieuw de show met grootste vis van de expeditie'

Vrijdag gaat in het Australische Wollongong het tweede World Series toernooi in een rijtje van drie 'down under' van start. James Wade hoopt er beter te presteren dan op de Queensland Darts Masters.

Wade is gebrand op een goede prestatie in de New South Wales Darts Masters. Op de Queensland Darts Masters ging hij er namelijk meteen in de openingsronde uit tegen Simon Whitlock. "Simon Whitlock speelde goed en profiteerde van mijn mindere start. Toen ik eindelijk in mijn spel kwam lag ik al te ver achter om nog te kunnen herstellen", zegt Wade tegenover Daily Star.

Geacclimatiseerd

"Ik hou niet van excuses en Simon was de betere speler, maar ik weet wel dat met het voordeel dat ik wat meer gesetteld en geacclimatiseerd ben, je aanstaande vrijdag een andere James Wade zult zien", vervolgt de 39-jarige Engelsman. "We zijn hier in totaal voor drie toernooien (twee in Australië en één in Nieuw-Zeeland) en mijn doel is om een van de resterende twee toernooien te winnen, zodat ik goed voorbereid ben op de majors die daarna snel zullen volgen."

Vistocht

Na het toernooi in Townsville maakte Wade nog wat tijd vrij voor een vistocht met Michael van Gerwen. Hierbij wist 'Mighty Mike' een flinke vis aan de haak te slaan.

"Ik had het genoegen om zondag een vistrip te maken met Michael Van Gerwen. Het was een geweldig dagje uit en daar stal Michael opnieuw de show met ook de grootste vis van de expeditie.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties