Van Gerwen uit WK Darts gezet na positieve coronatest

Michael van Gerwen is in navolging van goede vriend Vincent van der Voort positief getest op het coronavirus. De Brabander is als gevolg van zijn positieve test uit het WK Darts gezet.

Van der Voort leverde maandag een positieve coronatest af en moest vervolgens een streep zetten door zijn wedstrijd tegen James Wade in de derde ronde van het WK Darts. De Noord-Hollander vreesde echter meteen ook voor het lot van Van Gerwen, met wie hij tijdens de kerstdagen heeft gedineerd.

Dinsdagmiddag kwam het verlossende woord en helaas voor Mighty Mike viel ook zijn test positief uit. De drievoudig wereldkampioen moet daardoor een streep zetten door zijn kansen op een vierde wereldtitel.

Als gevolg van de positieve test van de Nederlander, krijgt Chris Dobey een bye naar de vierde ronde. De Engelsman treft bij de laatste zestien de winnaar uit de partij tussen Dave Chisnall en Luke Humphries.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties