Van Gerwen, Van Duijvenbode, Noppert en Van der Voort krijgen uitnodiging voor Dutch Darts Championship in Zwolle

Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode behoren ook op de Dutch Darts Championship in Zwolle (27-29 mei) tot de top-16 geplaatste spelers.

Dat betekent dat zij de eerste ronde overslaan en op zaterdag vanaf de tweede ronde van het toernooi instromen. Verder hebben Danny Noppert en Vincent van der Voort een uitnodiging gekregen van de PDC omdat zij de twee volgende hoogst geplaatste Nederlanders op de Pro Tour-ranking zijn. Noppert en Van der Voort moeten de Dutch Darts Championship wel vanaf de eerste ronde starten.

Wereldtoppers als Gerwyn Price, Peter Wright, Luke Humphries, Joe Cullen, Michael Smith en Dimitri van den Bergh behoren net als Van Gerwen en Van Duijvenbode tot de geplaatste spelers.

Via het kwalificatietoernooi voor Tour Card-houders op 9 mei kunnen andere Nederlandse spelers, zoals Raymond van Barneveld, Jermaine Wattimena en Jeffrey de Zwaan, proberen zich te plaatsen voor het Euro Tour-toernooi in Zwolle.

Via deze link zijn er nog kaarten te koop voor de Dutch Darts Championship.

Top-16 geplaatste spelers Dutch Darts Championship

27-29 mei 2022, IJsselhallen Zwolle

1. Gerwyn Price

2. Michael van Gerwen

3. Peter Wright

4. Ryan Searle

5. Luke Humphries

6. Jose de Sousa

7. Rob Cross

8. Joe Cullen

9. Damon Heta

10. Michael Smith

11. Nathan Aspinall

12. Dimitri Van den Bergh

13. Dirk van Duijvenbode

14. Krzysztof Ratajski

15. Martin Schindler

16. Brendan Dolan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties