Van Gerwen verslaat Price met 107 gemiddeld; Littler overleeft matchdart tegen Wright in Newcastle

Michael van Gerwen is met een sterke zege op Gerwyn Price doorgedrongen tot de laatste vier van de Premier League Darts in Newcastle. Ook Luke Littler wist de halve finales te halen van de vierde speelronde.

Van Gerwen liet tegen Price zien dat er met zijn vorm niets mis is in Newcastle. De 34-jarige Nederlander wierp tegen 'The Iceman' een gemiddelde van 107, al wist Price aan het einde van de wedstrijd toch nog akelig dicht in de buurt te komen.

Volg de Premier League Darts 2024 via onze LIVE SCORE!

Dankzij twee 13-darters had Van Gerwen al gelijk een break voorsprong te pakken en dankzij twee 12-darters liep 'Mighty Mike' even later uit naar 5-2. Price kwam met finishes vanaf 63 en 78 terug tot 5-4 en mocht vanaf 105 nog gooien voor 5-5, maar een kans op de dubbel kreeg hij niet. Daarna maakte Van Gerwen het via dubbel 16 af.

In de halve eindstrijd van deze speelronde gaat Van Gerwen het opnemen tegen Luke Littler. Hij versloeg Peter Wright na een spectaculaire wedstrijd met 6-5. Beide mannen wierpen een gemiddelde van 103, en 'Snakebite' wist Littler scorend uitstekend bij te benen en kwam zelfs 5-4 voor. In de tiende leg kreeg Wright een matchdart, maar zijn matchdart op dubbel 16 ging mis. Littler wierp daarna een 85 finish voor 5-5, alvorens 'The Nuke' de partij naar zich toetrok met een 64 finish.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties