Van Gerwen vindt recente uitspraken van Wright heel kinderachtig

Derde groepswedstrijd, derde winst voor Michael van Gerwen op de Grand Slam of Darts. De 31-jarige Nederlander won met 5-3 van Joe Cullen, die daardoor uitgeschakeld is.

"Ik haalde niet mijn beste niveau maar dat komt vooral omdat ik op voorhand al wist dat ik geplaatst was voor de volgende ronde. Het is niet makkelijk om dan super te presteren. De winst was vanavond het belangrijkste. Ik heb bovendien mijn sportieve plicht gedaan ondanks dat er voor mij niets meer op het spel stond", aldus Van Gerwen bij Online Darts.

In de volgende ronde treft van Gerwen de Schot Gary Anderson. "Dat is een wedstrijd waar ik echt naar uitkijk. Gary is een fenomenale speler maar zal wel zijn niveau wat moeten optrekken wil het een spannende wedstrijd worden."

Kinderachtige Wright

Peter Wright verklaarde in een recent interview dat Van Gerwen op het komende WK sowieso kansloos is, volgens de Schotse regerend wereldkampioen gaat het enkel tussen hemzelf en Gerwyn Price. "Ach, dat is typisch Peter, niemand gelooft hem nog. Eigenlijk is het ook gewoon kinderachtig om zo'n uitspraken te doen."

Plaats reactie

666

0 reacties