Van Gerwen waarschuwt concurrentie: "Ook al was mijn voorbereiding niet ideaal, ik ben hier om deze Masters te winnen"

Michael van Gerwen blijft op koers voor een zesde eindzege op de Masters. 'Mighty' Mike versloeg in de tweede ronde José de Sousa met 10-7 en treft nu Rob Cross.

Van Gerwen blikt tevreden terug. "Ik speelde heel goed en was eigenlijk de hele wedstrijd de betere speler. José maakt het me echter niet makkelijk en bleef lange tijd aanklampen. Daarom was het belangrijk dat ik geconcentreerd bleef en mijn kansen nam op de momenten dat ze zich aandienden."

In de kwartfinales treft Van Gerwen de Engelsman Rob Cross. "Rob speelde bijzonder goed tegen Gary Anderson (112 gemiddeld), maar morgen is weer een andere wedstrijd. Ik verwacht een spannende wedstrijd want hij is de laatste tijd ook in uitstekende doen."

Waarschuwing

Tot deelt Van Gerwen nog een waarschuwing uit richting de concurrentie. "Ook al was mijn voorbereiding niet ideaal, elk toernooi waaraan ik deelneem, wil ik ook winnen. Dus zeker ook deze Masters!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties