Wright kijkt al verder dan de Masters: "Wil World Matchplay en WK winnen dit jaar"

Peter Wright heeft zich op de Masters geplaatst voor de kwartfinales. 'Snakebite' versloeg in de tweede ronde Dave Chisnall met 10-8.

"Ik voelde me nochtans niet goed", opent Wright. "Bovendien ben ik bijna gevallen tijdens mijn opkomst, het podium was vrij glad en ik word ook wat ouder (lacht). De voorbije weken heb ik weinig getraind, dus al bij al ben ik wel tevreden met deze overwinning."

Wright won vorige week nog de Nordic Darts Masters. "Dat heeft me toch wel wat vertrouwen gegeven, zeker na mijn slecht WK. In Kopenhagen heb ik bewezen dat ik het nog steeds kan en dat ze met mij nog altijd rekening moeten houden."

Doelen

De 52-jarige Schot heeft zichzelf dan ook enkele doelen voor dit jaar gesteld. "Ik wil in de top-10 van de wereldranglijst blijven en dat wordt niet zo makkelijk, omdat ik bijzonder veel geld te verdedigen heb. Daarnaast wil ik graag de World Matchplay en het WK winnen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties