Van Trijp kan dit weekend Tour Card pakken: 'Nog geen zenuwen, heb er veel vertrouwen in dat het gaat lukken'

Dit weekend worden de laatste vier toernooien van de Challenge Tour afgewerkt. Danny Van Trijp staat momenteel op een derde plaats in de tussenstand.

De top twee in de eindstand mag deelnemen aan het PDC-WK en krijgt tevens een tweejarige Tour Card. Van Trijp heeft amper vijftig pond minder dan de nummer twee Robert Owen. "Ik ben nog niet nerveus, misschien komt dat wel dit weekend", zegt Van Trijp tegenover Weekly Dartscast. "Maar als het zenuwen zijn, zullen het er positieve zijn. Ik heb er veel vertrouwen in dat het gaat lukken."

Van Trijp won dit jaar al twee toernooien op de Challenge Tour en won op de WDF Europe Cup ook nog brons individueel en zilver met het Nederlandse team. "Het is inderdaad een drukke kalender, zeker omdat ik het nog altijd combineer met mijn werk. Maar gelukkig moet ik meestal maar vier dagen per week werken en heb ik dus wat extra tijd vrij voor het darten."

Tour Card

"Een Tour Card zou een droom zijn", vervolgt de 25-jarige Nederlander. "Moest het toch niet lukken ga ik sowieso naar Q-School. Maar hoop ik dat het dit weekend al lukt, dat ik dan ook mag deelnemen aan het WK is geweldig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties