Veenstra tevreden met start op Challenge Tour: 'Met een finale en halve finale mag ik niet klagen'

Richard Veenstra kwam onlangs in actie op de eerste toernooien van de Challenge Tour. De 40-jarige Nederlander deed hij daar uitstekend.

"Ik vond het vooral leuk om eindelijk nog eens in actie te mogen komen", opent Veenstra bij Darts Actueel. "Het ging eigenlijk meteen vrij goed, ik haalde tijdens de meeste wedstrijden een gemiddelde van dik in de 90. Zeker de tweede dag was een echt succes met een finale en halve finale. Daardoor sta ik nu ook hoog (zevende) op de European Challenge Tour, hetgeen me de kans geeft om misschien op één van de komende PDC Pro Tours in actie te komen."

Euro Tour

Veenstra wist zich ook voor het eerst in zijn carrière te kwalificeren voor een Euro Tour, meer bepaald de Hungarian Darts Trophy die begin september wordt afgewerkt. "Dat stemt me uiteraard bijzonder tevreden. Mijn moeilijkste wedstrijd was in de kwartfinales tegen de Canadees Matt Campbell, die ik nipt met 5-4 wist te verslaan. In de finale bood de Duitser Lucas Wenig ook nog behoorlijk goed tegenstand, maar gelukkig kon ik het afmaken", besluit 'Flyers'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties