Viaplay-commentatoren begrijpen niets van gefluit tijdens World Series-toernooi: 'Waar gaat dit eigenlijk over'

Vorige week werd in Wollongong met de New South Wales Darts Masters een toernooi van de World Series afgewerkt. De eindwinst ging naar Jonny Clayton.

In de kwartfinales versloeg Gerwyn Price zijn landgenote Fallon Sherrock met 6-0. Die wedstrijd werd verstoord door gefluit vanuit het publiek. "Dit is echt wel bijzonder irritant", zei Viaplay-commentator Jacques Nieuwlaat tijdens de uitzending. "Ik snap ook niet waarom zijn tafelgenoten dit niet melden bij de security en die man niet uit de zaal wordt gezet."

Collega-commentator Frank Visschraper begreep ook niet wat de man bezielde. "Je gaat voor je plezier naar zo'n toernooi kijken en al tijdens de eerste wedstrijd begin je meteen te fluiten. Waar gaat dit eigenlijk over."

Queensland Darts Masters

Ook een week eerder, tijdens de Queensland Darts Masters, was er gefluit vanuit het publiek. Zo gaf Price het publiek zelfs de schuld van zijn nederlaag in de finale tegen Michael van Gerwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties