(VIDEO) Van der Voort beantwoordt diverse vragen over teamgenoten: 'Raymond is eigenlijk de Nederlandse Beyoncé'

Sinds dit jaar vormen vijf Nederlandse topdarters het team van TOTO Dart Kings. Vincent van der Voort beantwoordt in een nieuwe video diverse vragen over collega's.

Naast Van der Voort behoren ook Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode tot het TOTO Dart Kings-team.

Zo vertelt 'The Dutch Destroyer' onder meer dat hij Van Barneveld de beste zanger van het team vindt. ''Dat is eigenlijk de Nederlandse Beyoncé. Die kan wel lekker zingen'', zo zegt de voormalig UK Open-finalist.

Verder reageert hij sarcastisch op een vraag wie het best met een nederlaag kan omgaan. ''Ik ben daar echt zo goed in. Mij maakt het nooit zoveel uit winnen of verliezen. Doet me niks'', grapte Van der Voort.

Volgens hem ligt Noppert het beste bij de vrouwen; ''die zit er het meest normaal uit''. Dirk van Duijvenbode als collega voor één dag in zijn winkel ziet Van der Voort ook wel zitten. ''Dat is een harde werker. Die gaat gewoon naar toernooien en de volgende dag staat hij op en gaat hij weer werken.''

Verder zou de Nederlander het leuk vinden als Michael van Gerwen een realityserie op de televisie krijgt. ''Dat zou echt een mooi format zijn.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties