VIDEO: Cross bereikt achtste finales op WK Darts dankzij 170 finish voor zege op Gurney

Rob Cross is doorgedrongen tot de laatste zestien op het WK Darts. Voltage rekende in de derde ronde vakkundig af met Daryl Gurney, die na een vroege achterstand nog flink tegengas gaf.

De eerste vier sets gingen allemaal over de volle vijf legs, maar het was Cross die driemaal toesloeg in de laatste leg. Gurney pakte de vijfde set met 3-1, waarna Cross het leek te gaan afmaken in set zes.

De Engelsman kwam via dubbel 4 en een 13-darter op een 2-0 voorsprong en had nog maar één leg nodig voor de winst. Echter door drie gemiste matchdarts en een knappe 76 finish ging de set alsnog naar Gurney, die daarmee een beslissende leg afdwong.

Door 89 en 116 uit te gooien kwam Cross daarna in de beslissende set opnieuw op een 2-0 voorsprong. Gurney sloot nog even aan met een 116 check-out, maar daarna maakte Cross het op een schitterende manier af met een 170 finish.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties