VIDEO: Hoogtepunten finalesessie European Darts Grand Prix met eindelijk weer Euro Tour-titel voor Gary Anderson

Liefst honderd Euro Tour-toernooien moest Gary Anderson wachten op een nieuwe Euro Tour-titel. 'The Flying Scotsman' had in 2014 de German Darts Championship gewonnen. Dit was het veertiende toernooi in de historie van de European Tour.

Afgelopen weekend werd de European Darts Grand Prix gespeeld. Dit evenement in Sindelfingen was het 114e toernooi in de geschiedenis van de Euro Tour. Na een aantal spannende partijen mocht Anderson de handen in de lucht steken en de beker in ontvangst nemen voor het winnen van de European Darts Grand Prix.

Nadat Anderson had gewonnen van Christian Perez (6-3) en Gerwyn Price (6-4) kwam de Schot zondagavond in actie tijdens de finalesessie van dit toernooi. Hij ontsnapte aan uitschakeling tegen Josh Rock, en versloeg de voormalig jeugdwereldkampioen met 6-5 in de kwartfinales.

Vervolgens knokte de tweevoudig wereldkampioen zich langs Rob Cross, die met 7-5 werd verslagen. In de finale wist Anderson vervolgens Ross Smith op de knieën te krijgen.

Bekijk de hoogtepunten van de finalesessie in de onderstaande video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties