VIDEO: Hoogtepunten van finalesessie European Darts Matchplay met bloedstollende finale Van Duijvenbode tegen Humphries

Afgelopen weekend stond de European Darts Matchplay op het programma. De PDC heeft een samenvatting van de finalesessie met de kwartfinales, halve finales en finale online gezet.

Tijdens de finalesessie kwamen drie Nederlanders in actie. Voor twee van hen zat het toernooi er na de kwartfinales op. Raymond van Barneveld en Gian van Veen verloren in de kwartfinales van respectievelijk Joe Cullen en James Wade.

Dirk van Duijvenbode ging wel verder na een overwinning op wereldkampioen Michael Smith, terwijl Luke Humphries in zijn kwartfinale afrekende met Nathan Aspinall.

Vervolgens was Van Duijvenbode in de halve eindstrijd te sterk voor Cullen, terwijl Humphries na een heerlijk gevecht zegevierde tegen Wade. De finale bleek opnieuw een thriller. Na gemiste matchdarts van beide spelers wist Humphries ten koste van Van Duijvenbode de titel te pakken in Trier.

Bekijk de hoogtepunten van de finalesessie in de onderstaande video.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties