VIDEO: Nederlandse fans willen Sky Sports-presentatrice vaker in beeld zien en joelen bij het zien van Mark Webster en Wayne Mardle

Sky Sports-presentatrice Emma Paton viel afgelopen donderdag behoorlijk in de smaak bij het Nederlandse publiek tijdens het bezoek van de Premier League Darts aan Ahoy Rotterdam.

De Nederlandse fans in Rotterdam, die veelal in het oranje gekleed waren, deelden hun frustratie door telkens te luidruchtig joelen wanneer Paton niet meer op het scherm te zien was of wanneer ze het podium verliet.

Het gevolg was dat Sky Sports-collega's Mark Webster en Wayne Mardle uitgejouwd werden toen zij in beeld werden genomen. Zij konden daar overigens wel om lachen. Wanneer Paton weer terug te zien was op het grote scherm in de zaal, leidde dat tot grote vreugde bij het Nederlandse publiek.

Mardle reageerde op X op de komische interactie met de aanwezige fans. ''Het publiek wil blijkbaar vaker Emma Paton zien, en minder Webby (Mark Webster, red.) en mij'', schreef hij met een lachende emoji.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties